Workshops algemeen

Voor welke van onze workshops u ook kiest, het concept is bijna altijd hetzelfde: we vissen op een door u gekozen locatie of we nemen u mee naar een van onze locaties. Op onze locatie regelen wij voor u de benodigde vergunningen. Wilt u op uw eigen locatie vissen dan dient u voor de benodigde vergunningen te zorgen, ook voor ons natuurlijk.

Wij weten maar al te goed dat de praktijk leuker en leerzamer is dan het theoriegedeelte. Om die reden bestaat het theoriegedeelte van onze workshops dan ook enkel uit de basis die u nodig heeft. De ervaring heeft ons geleerd dat iedere visser verschillende vragen en aandachtspunten heeft. Tijdens het vissen komen die naar boven en zullen we hierop in spelen. We staan iedereen bij met raad en daad!

Alles is inbegrepen: wij zorgen voor klein materiaal zoals lood, onderlijnen, haken, aas, dobbers, enz. Wat u zelf mee dient te nemen, zijn een hengel en een molen en wat te eten en drinken. Heeft u zelf geen(geschikte) hengel, dan kunt er voor een klein bedrag ook een bij ons huren.

Het aantal deelnemers per workshop bedraagt max. 5 personen, dit om iedereen optimaal te kunnen assisteren. Komt u graag met een grotere groep dan zullen we die opsplitsen en krijgt iedere groep een eigen begeleider. Enkel voor de boottrips is er een uitzondering: hier nemen we tot max. 11 vissers mee.

De workshops die wij verzorgen:

  • Zeebaars met de dobber.          Kantvisserij
  • Haaivissen op de Noordzee.     Bootvisserij
  • Schar en wijting.                         Kant- en bootvisserij
  • Makreel met kunstaas.              Kantvisserij
  • Haai vissen vanaf het strandKantvisserij
  • Eigen workshop kiezen.            Kant- of bootvisserij

Wilt u dat wij naar uw locatie komen dan rekenen wij een KM-vergoeding van €0,23 per kilometer.