Workshops algemeen

Wegens Corona hebben wij besloten tot nader bericht geen workshops meer te verzorgen.

Excuus voor dit ongemak!

Voor welke van onze workshops u ook kiest, het concept is bijna altijd hetzelfde: we vissen op een door ons gekozen locatie of kunnen op verzoek naar uw locatie komen! Houdt dan wel rekening met de kilometervergoeding.

Wij weten maar al te goed dat de praktijk leuker en leerzamer is dan het theoriegedeelte. Om die reden bestaat het theoriegedeelte van onze workshops dan ook enkel uit de basis die u nodig heeft. De ervaring heeft ons geleerd dat iedere visser verschillende vragen en aandachtspunten heeft. Tijdens het vissen komen die naar boven en zullen we hierop inspelen. Na afloop van de workshop heeft u altijd voldoende informatie en een goede basis om de gewenste vissoort ook in de toekomst te kunnen vangen.

Alles is inbegrepen: wij zorgen voor klein materiaal zoals lood, onderlijnen, haken, dobbers, enz.. Wat u zelf mee dient te nemen, zijn een hengel en een molen en wat te eten en drinken. Heeft u zelf geen(geschikte) hengel, dan kunt u er voor een klein bedrag ook een bij ons huren.

In de meeste gevallen komen de kosten van het aas er nog bij. Deze worden gerekend á inkoopsprijs!

Het aantal deelnemers per workshop bedraagt max. 4 personen, dit om iedereen optimaal te kunnen assisteren. Komt u graag met een grotere groep dan zullen we deze opsplitsen en krijgt iedere groep een eigen begeleider. Enkel voor de workshops vanaf de boot is er een uitzondering: hier nemen we tot max. 11 vissers mee.

Wij begrijpen goed dat u erg graag uw beoogde vissoort wilt vangen. Een workshop is echter geen garantie voor het vangen van vis, ook wij vangen niet altijd vis!

De workshops die wij verzorgen:

  • Zeebaars met de dobber.
  • Haaivissen op de Noordzee.
  • Schar en wijting.
  • Makreel met kunstaas.
  • Haai vissen vanaf het strand.
  • Eigen workshop kiezen.           

Wilt u dat wij naar uw locatie komen dan rekenen wij een KM-vergoeding van €0,23 per kilometer.

Heremietkreeft, super aas voor gevlekte gladde haaien!

Hoe zet u het beste uw aas op de haak vast?

De haak keuze is een hele belangrijke!

Welke haken gebruikt u voor welke visserij?

Iedere vissoort vraagt om een andere techniek!

Welk systeem past u toe voor uw gewenste vissoort?