Workshop: Makreel vanaf de kant.

De makreel is een prachtig vechtersbaasje!. Al worden ze niet zo groot als hun neef de tonijn, de vechtlust is er echt niet minder om. Met het juiste materiaal is het dan ook een fantastische sport.

Er kan op drie manieren gevist worden tijdens deze workshop: met klein kunstaas, bombetta met natuurlij- en kunstaas of met de dobber en natuurlijk aas. Aangezien er voor iedere visserij weer andere materialen en hengels nodig zijn kan er per workshop uit maximaal twee van deze technieken gekozen worden! Paternosters met meerdere haken zijn tijdens deze workshop “not done”!

In deze workshop leren wij u alles om zelf makreel te kunnen vangen. Zo bespreken we het te gebruiken aas, kunstaas, stekken, getijden enz. Makreel kan overal verwacht worden. We kunnen deze workshop dan ook bijna overal organiseren. Denk dan aan de Oosterschelde, Westerschelde, Europoort en de Noordzee.

Aan het einde van de workshop zullen de gevangen makrelen worden schoongemaakt zodat u dat thuis niet meer hoeft te doen.

Te vangen vissoorten: makreel, geep, fint, horsmakreel en zeebaars.