Workshop: Haaivissen op de Noordzee

Ons paradepaardje onder de workshops is toch wel deze haaientrip! Met een groep van ongeveer tien tot 11 personen vertrekken we in alle vroegte vanuit een Zeeuwse haven richting de haaienstekken. Aangekomen op de stek staan alle hengels gereed, ook uw eigen hengel wordt klaar gemaakt om te haaivissen (max. één p.p.). Natuurlijk krijgt u voor we daadwerkelijk gaan haaivissen een goede uitleg over het vissen op haai. De haaien springen echt de boot niet in, maar wie op de juiste manier vist, maakt een prima kans om een echte Noordzee-kanjer te vangen! Uiteraard staan wij u de gehele dag bij met raad en daad.

Bij deze workshop zitten onderlijnen, lood en klein materiaal inbegrepen. Na afloop kunnen wij uw bijvangst (plat- en rondvis) schoonmaken!

Heeft u het geluk een haai van boven de 100cm te vangen zullen we deze registreren als Noordzee-kanjer en ontvangt u een Noordzee-kanjerbadge van de Zeehengelsport!

Wilt u door de week komen vissen vanaf de boot dan kan dat enkel vanaf 8 personen. Mocht u in de agenda zien dat er nog plaats vrij is op een doordeweekse dag dan kan u met minder personen aansluiten.

Te vangen vissoorten: gevlekte gladde haai, rog, zeebaars, wijting, schar, bot…

Haaien en roggen worden ten allen tijde terug gezet!!

 

Klik hier voor ons artikel uit de Beet: Haaivissen op de Noordzee!

 

Een Noordzeekanjer van 115 cm!

Een hoog gebouwde Noordzeekanjer van 102 cm!

115 cm en 87 cm tijdens onze vrouwen/meiden dag!

Uiteraard gooi ik zelf ook wel eens een hengeltje uit!