Wat doen wij?

Het overbrengen van onze ervaringen is ons hoofddoel, met als belangrijk uitgangspunt er een gezellige dag of dagdeel van te maken!

Helaas kunnen wij u geen vang-garantie geven, maar de kans is groot dat u met ons uw beoogde vissoort zult vangen. Uiteraard delen wij met u alles dat u behoort te weten over de vissoort die u wenst te vangen. Niet alleen hoe u deze kunt vangen, maar ook waarom. Het is namelijk erg belangrijk te weten waarom u op deze manier gaat vissen.

Ook leren wij u wat bij over de biologie van de vissoort, (aas)gedrag in verschillende jaargetijden en andere mogelijke manieren hoe u gericht op deze soort kunt vissen. Zodat u in de toekomst  een goede basis heeft om uw vissoort nog eens te kunnen vangen.

Daarnaast zullen we ook de eventueel gemaakte foto’s, videomateriaal enz. met u delen.

Diverse technieken zoals geep vissen zonder haak, bij ons leert u het!

Tong, een ware delicatesse, maar hoe vang je die? Wij nemen u graag mee om alles over de tong en het vissen op tong uit te leggen!

Waar vind ik welke vissoort? Zeebaars en makreel vind je waar stromingen onderbroken worden! Kom gerust eens langs voor alle ins en outs over waar u uw beoogde vissoort mag verwachten en hoe deze te vangen is!