Onze partners

Hengelsportmagazine Beet.

Hét allround hengelsportmagazine van Nederland. Gevuld met de mooiste reportages, het laatste nieuws, de beste technieken en bijzondere vangsten. De Beet staat helemaal vol met visserijen die we in Nederland en België prima kunnen beoefenen én af en toe een spannende reportage over een buitenlandse visserij.

https://beet.nl/

https://beet.nl/category/rubrieken/de-zoute-korrel/

 

Zeehengelsportmagazine de Zeehengelsport.

Hét zoute magazine van Nederland en België! Alle denkbare visserijen die in Nederland en België beoefend kunnen worden op of aan het zoute water komen voorbij. Afgewisseld met buitenlandse visserijen, technieken en het laatste nieuws een blad dat iedere zeevisser gewoon moet hebben…..

https://www.zeehengelsport.nl/

 

 

Sportvisserij de Zeearend.

De Zeearend heeft maar liefst 3 boten in de vaart. Er wordt vertrokken vanuit Vlissingen en Neeltje Jans. Alle visserijen zijn mogelijk, denk dan aan wrakvissen, ankervissen, haaivissen en makreelvissen!

http://www.zeevissen.nu/

 

 

Zeevisonderlijnen JL Rigs.

Voor al uw zeevisonderlijnen bent u bij JL Rigs aan het goede adres! Speciaal voor uw visserij op maat geknoopt en geheel samen te stellen naar uw eigen wensen!

https://www.facebook.com/groups/1360030694109284/

 

 

Sportvisserij Wiesje.

Sportvisserij Wiesje vaart vanuit Vlissingen op de Westerschelde. Binnen zijn “werkgebied” kent schipper Hank alle stekken voor o.a. schar, wijting, haai en zeebaars. Ook weet hij exact waar hij zijn anker moet laten zakken wanneer het wat harder waait, bijna altijd goede vismogelijkheden dus!

https://www.zeeuwschvislog.nl/wiesje/

 

 

Workshops visfileren en fileermessen Visling.

Wilt u op een goede manier uw vis leren fileren of denkt u over de aanschaf van een goed fileermes? Bij Visling en Visfileermessen bent u aan het goede adres! Zij helpen u op een zeer professionele manier!

http://www.visling.nl/

https://www.visfileermessen.nl/

 

 

Hengelsport de Bruin.

 

In het kleine dorpje Noordwelle op een steenworp afstand van de Oosterscheldekering vind u een klein hengelsportzaakje. Klein maar fijn, op zeevisgebied vind je hier alles wat je nodig hebt. Zeer goed zeeaas, materialen, de laatste vangstberichten en nog wat stekken informatie. Tevens kunt u hier bij pension Wielsteen uw overnachting boeken wilt u een paar dagen langer in Zeeland blijven vissen….

https://www.facebook.com/DeBruinHengelsport/

https://www.wielsteen.nl/