Overige activiteiten

Naast onze workshops bieden wij ook nog andere activiteiten en diensten aan:

  • Zo kunt u ook zelf een boot afhuren voor een bepaalde visserij op de Noordzee, Grevelingen of Oosterschelde. Wij verzorgen dan voor u enkel de workshop. Dit houdt in dat u zelf voor de boot, aas en materiaal zorgt. Wij geven u tekst en uitleg en staan u de gehele dag bij met alles wat er komt kijken bij de gekozen visserij. Ideaal voor groepen die minder ervaren vissers bij zich hebben. Bv. personeelsverenigingen en vriendenuitjes. Visserijen die mogelijk zijn: wrakvissen, vissen op haai, ankervissen op wijting en platvis en vissen vanuit de boot op het Grevelingenmeer.
  • Voor hengelsportzaken:
    -Voor hengelsportzaken kunnen wij prima inspringen bij personeelstekorten. Heeft u tijdelijk een zieke, een actieweekend of is het gewoon erg druk, wij kunnen prima assisteren! We hebben een goede kijk op wat een sportvisser – uw klant – nodig heeft om zijn beoogde vissoort te vangen en de materialen die daarvoor nodig zijn. U kunt er dan ook op vertrouwen dat wij een passend advies geven op gebied van hengels, technieken en materialen . We zijn dus ideaal inzetbaar als tijdelijk extra personeel in uw hengelsportzaak.
  • Lezing en presentatie: wij verzorgen ook lezingen over onze workshops. d.m.v. een PowerPoint-presentatie laten we zien hoe wij de visserij tijdens de workshop aanpakken. Een goede voorbereiding op de deelname aan een van onze workshops. Ideaal voor hengelsportzaken die hun klanten iets extra’s willen bieden of hengelsportverenigingen die een leuke activiteit willen organiseren!
  • Andere ideeën? Uiteraard zijn we bereid met u mee te denken bij andere ideeën waarbij u ons wilt inzetten. In overleg zullen we dan een plan de campagne met u maken en kijken wat we voor u kunnen betekenen. Samen komen we dan ook tot een passend kostenplaatje.