Voor hengelsportzaken

In steeds meer branches is het niet meer weg te denken: flexibel personeel. Vooral in de bouwsector en in de zorg wordt er veel gewerkt met zogenoemde flexwerkers, personeel dat u enkel inhuurt wanneer het echt nodig is. Bijvoorbeeld bij een zieke werknemer, een drukke periode of wanneer u een actie-weekend of opendeurdagen heeft. Na deze periode zit u nergens meer aan vast!

Wij bieden deze mogelijkheid nu ook voor hengelsportzaken!

Al decennia lang zijn wij bezig met het vissen op alle vissoorten die in Nederlandse en buitenlandse wateren te vangen zijn. Zoekend naar de beste technieken, juiste materialen en goede stekken hebben wij dus een erg brede kennis van de meeste vissoorten en hoe deze te vangen zijn.

We hebben een goede kijk op wat een sportvisser – uw klant – nodig heeft om zijn beoogde vissoort te vangen. U kunt er dan ook op vertrouwen dat wij een passend advies geven op gebied van hengels, technieken en materialen.

We zijn dus ideaal inzetbaar als tijdelijk extra personeel in uw hengelsportzaak.

Lezing en presentatie: wij verzorgen ook lezingen over onze workshops. d.m.v. een PowerPoint-presentatie laten we zien hoe wij de visserij tijdens de workshop aanpakken. Een goede voorbereiding op de deelname aan een van onze workshops. Ideaal voor hengelsportzaken die hun klanten iets extra’s willen bieden of hengelsportverenigingen die een leuke activiteit willen organiseren!